چاي بابونه مي تواند باعث کنترل قند خون و ميزان آنتي اکسيدان هاي بدن افراد مبتلا به ديابت نوع 2 شود
به گزارش
خبرنگار سلام لردگان،
محققان وطني با انجام بررسي هايي روي افراد مبتلا به ديابت به اين نتيجه رسيده اند که نوشيدن روزانه 3 فنجان چاي بابونه باعث کاهش ميزان قند خون مي شود.
پژوهشي که محققان دانشگاه علوم پزشکي تبريز انجام داده اند و نتايج آن در سايت National Center for Biotechnology Information به چاپ رسيده است، از تأثير مثبت چاي بابونه در کنترل قند خون خبر مي دهد.
به عقيده ي اين محققان چاي بابونه باعث کاهش قند خون و افزايش ميزان آنتي اکسيدان بدن مصرف کننده ها مي شود.
محققان وطني به مدت 2 ماه روي 64 مرد و زن بين 30 تا 60 ساله که مبتلا به ديابت نوع 2 بودند بررسي هايي انجام دادند.
گروهي از اين داوطلب ها روزانه تا 3 فنجان چاي بابونه (3 گرم بابونه، 150 ميلي ليتر آب داغ) و گروهي ديگر 3 بار آب نوشيدند. محققان در طي اين مدت به طور مرتب تست قند خون انجام دادند.
بابونه براي کنترل قند خون مفيد است
بعد از 8 هفته بررسي مشخص شد که ميزان انسولين در خون مصرف کننده هاي چاي بابونه به ميزان چشمگيري کاهش پيدا کرده و ميزان آنتي اکسيدان آن ها افزايش يافته است.
پژوهشي که محققان دانشگاه علوم پزشکي تبريز انجام داده اند و نتايج آن در سايت National Center for Biotechnology Information به چاپ رسيده است، از تأثير مثبت چاي بابونه در کنترل قند خون خبر مي دهد
به گزارش ديلي ميل، آنتي اکسيدان «کرستين» روي آنزيم هايي که باعث پيشرفت ديابت مي شوند تأثير دارد. بنابراين چاي بابونه مي تواند باعث کنترل قند خون و ميزان آنتي اکسيدان هاي بدن افراد مبتلا به ديابت نوع 2 شود.
به نظر مي رسد چنين کشفي اميد تازه اي براي درمان ديابت باشد. البته خاصيت بابونه صرفاً به اينجا ختم نمي شود. پيش از اين نيز محققان آمريکايي به اين نتيجه رسيده بودند که بابونه حاوي ترکيبي به نام «اپي ژنين» است که از پيشرفت سلول هاي سرطاني جلوگيري مي کند.